Se amestecă unsoarea de porc, brânza rasă, chimenul.
Făina se amestecă bine cu drojdia cu 15 minute înainte. Se adaugă la prima compoziţie.
Se tapetează tava cu 2 coli de hârtie albă mai subţire, format A4.
Se dă prin maşina de tocat cu forma respectivă de biscuiţi şpriţaţi. Se pun în tavă şi se ung cu o pensulă, după ce am bătut bine ouăle.
Sunt foarte fragede!
Atenţie:
Nu se lasă deloc la dospit!
Se coc până devin aurii.
Aluatul se ţine la rece, e bine să nu fie cald în casă când lucraţi.
Ies mai multe tăvi, 4-5.
Puteţi încerca mai întâi cu jumătate din cantitate.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii