Prepara biscuiti spritati de casa cu aceasta reteta simpla din copilarie. Un desert delicios si usor de facut, perfect pentru a-ti aduce aminte de gusturile de altadata.
Se amesteca toate ingredientele (untura/untul trebuie sa fie tinute la temperatura camerei).
Se framanta doar cat sa se formeze un aluat, nu mai mult!
Se da la rece cel putin 30 de minute.
La masina de tocat manuala se monteaza dispozitivul prin care se fac biscuitii si se pune aluatul, cate putin si se apasa usor. Biscuitii vor iesi foarte frumosi, cu tepi, se pot face bastonase si coronite.
Se coc la 180 de grade C, timp de 20-25 de minute pana incep sa se rumeneasca.
Daca doriti, dupa ce ii scoateti din cuptor, pudrati-i cu zahar praf vanilat.
Incearca si reteta de salam de biscuiti, amandine sau prajitura cartof. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii