Se amesteca zaharul cu untul si separat faina alba cu cea de porumb. Se inglobeaza amestecul de faina in untul frecat cu sare, fara sa se amestece prea mult. Aluatul rezultat este moale, untos si parfumat. Se intinde intre doua foi pentru copt si se coace la 160°C pentru 45 de minute (in cuptorul meu electric, lent, cu ventilatie). Dupa ce i-am scos din cuptor, i-am taiat in patratele, apoi i-am lasat sa se raceasca peste noapte.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii