1. Se scoate ingehetata din congelator si se lasa putin sa se inmoaie, aprox.5-10 minute (doar daca inghetata e prea tare).
2. Se pune o lingura de inghetata pe un biscuit, iar deasupra se aseaza un alt biscuit.Se preseaza usor si se pune din nou la congelator pana este gata de servit.
3. Se pun alunele intr-o tava, se presara cu zahar si se prajesc in cuptorul incins la 200ᵒC timp de 10 minute.Dupa ce s-au racit se toaca.
4. Inainte de servire se da fiecare sandwich prin alune tocate si se stropeste cu sos de ciocolata.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii