Biscuiti rustici din albus de ou

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti rustici din albus de ou

Ingrediente

  • -50 gr faina;
  • -50 gr zahar;
  • -2 albusuri;
  • -1/4 cana lapte;
  • -un praf de sare;
  • -coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate, faina, zaharul si sarea. Se adauga laptele si coaja de lamaie. Se adauga albusurile, care au fost batute spuma. Se ia o tava si se pune in ea hartie de copt. Luam un cornet, punem in el compozitia si formam biscuiti in tava.se da la cuptor la foc iute cca 10-15 minute.

Pofta buna !

PS: eu nu am avut cornet si am pus cu lingura, cum m-am priceput.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise