Se amesteca ingredientele uscate, faina, zaharul si sarea. Se adauga laptele si coaja de lamaie. Se adauga albusurile, care au fost batute spuma. Se ia o tava si se pune in ea hartie de copt. Luam un cornet, punem in el compozitia si formam biscuiti in tava.se da la cuptor la foc iute cca 10-15 minute.
Pofta buna !
PS: eu nu am avut cornet si am pus cu lingura, cum m-am priceput.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii