Biscuiti pufosi cu iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti pufosi cu iaurt

Ingrediente

  • 300g faina
  • 1|2 plic de praf de copt
  • 120g zahar
  • 1 galbenus de ou
  • 125g iaurt normal
  • 100g unt
  • vanilie

Mod de preparare

Untul moale il batem cu zaharul pana devine o crema,adaugam oul,amesctecam bine,

Separat amestecam faina cu praful de copt si vanilia,si le tinem deoparte;

In compozitia de unt incorporam,iaurtul,si amestecul de faina;

vom obtine o coca lipicioasa pe care o vom infasura in folie de plastic si-o vom tine in frigider timp de 30 minute;

Scoatem coca din frigider,si modelam mingiute mici pe care le vom aseza intr-o tava tapetata cu hartie si le vom coace 15 minute in cuptorul cald 180°C;

Sunt delicioase si merg minunat cu o cafeluta la micul dejun!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise