Untul moale il batem cu zaharul pana devine o crema,adaugam oul,amesctecam bine,
Separat amestecam faina cu praful de copt si vanilia,si le tinem deoparte;
In compozitia de unt incorporam,iaurtul,si amestecul de faina;
vom obtine o coca lipicioasa pe care o vom infasura in folie de plastic si-o vom tine in frigider timp de 30 minute;
Scoatem coca din frigider,si modelam mingiute mici pe care le vom aseza intr-o tava tapetata cu hartie si le vom coace 15 minute in cuptorul cald 180°C;
Sunt delicioase si merg minunat cu o cafeluta la micul dejun!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii