Biscuiti pentru inghetata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 g de faină,
  • 160 g zahar,
  • 70 de grame de zahar
  • 4 albuşuri de ou la temperatura camerei.

Mod de preparare

Se freaca foarte bine untul cu zaharul pana acesta se topeste.

Albusurile de ou se bat separat pana devin o spuma rigida si se inglobeaza cu delicatete in amestecul de unt facut anterior.

La sfarsit se include faină de amidon. Aluatul final ar trebui sa fie usor si fara bulgari.

Cu lama unui cutit sau o spatula de lemn se creaza batonase (piscoturi) subtiri de compozitie care se aseaza pe o tava de copt căptusita cu hartie de copt. Acestia se se coc timp de 8 minute in cuptorul pre-incalzit la 200 de grade.

Biscuitii se desprind de tava cu o lama si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

O placere va fi daca inainte de copt biscuitii vor fi presarati cu seminţe de canepa, seminte de susan, scortisoara, ciocolata sau seminte de mac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise