Se pun intr-un vas untul la temperatura camerei, oul, zaharul, amestec de aur.
Se pun intr-un vas untul la temperatura camerei, oul, zaharul, amestec de aur, esenta si se amesteca pana la topirea completa a zaharului, se adauga faina si se amesteca cu paleta sau la un robot pana la omogenizare; se pune peste aluat o folie de aluminu si se da la frigider pentru o ora, cam asa cat sa se intareasca aluatul.
Se pune aluatul pe masa de lucru si se face o foaie din care se decupeaza biscuiti sub forma rotunda sau orice va doriti, eu am facut inimioare deoarece doresc sa sarbatoresc ziua iubirii.
Se pune hartie cerata in tava si biscuitii peste hartie, se dau la cuptor, la foc potrivit pentru circa 15-20 minute. Se scot si se pot servi asa simpli, dar se pot umple cu dulceata de trandafiri.
Sa aveti pofta, dragilor si nu uitati ca iubirea este in fiecare din noi!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii