Se framinta toate componentele impreuna(se poate si cu mixerul) se face un aluat si se lasa la rece ptr 30 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si se tapeteaza o tava cu pergament.Se scoate aluatul din frigider se prelucreaza nu prea mult si se fac biscuiti de lungimea unui deget.Se aseaza pe tava si se coc 25 de minute pina devin aurii.Se pot presara cu zahar pudra sau se pot muia in crema de ciocolata si astfel sint mai deosebiti. Eu le-am pudrat cu zahar si erau foarte gustosi.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii