1.Margarina topita si racita ,se mixeaza cu zaharul,ouale si ciocolata amaruie topita la bain marin,pana se omogenizeaza,apoi se adauga faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.
Amestecul omogen se da la rece pentru cel putin 30 de minute
2.In tava neunsa se fac bilute mai mici ca nuca apoi se infige in fiecare biluta cate un sfert din miezul de nuca si se da la copt,cca15 minute,la foc potrivit.Se scot calzi din tava si se pot pudra cu zahar cu aroma de vanilie.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii