Topiti untul la flacara mica, adaugati malaiul, zaharul, galbenusurile, coaja de lamaie, putina sare si eventual o lingura de ulei pentru a obtine o compozitie fluida.
Cu ajutorul unui posh confectionati barete de 6/7 cm sau inele sau in forma de s, pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina.
Puneti tava in cuptorul incalzit la 180 grade pentru circa 20/30 minute.
Cind scoateti biscuitii aveti grija sa nu-i rupeti, sunt ft friabili cind sunt calzi. Cind se racesc devin crocanti.
Se servesc cu vinuri dulci sau rosii.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii