Taiem marunt fructele uscate sau le mixam intr-un robot de bucatarie.Fulgii de ovaz ii mixam pana devin aproape ca o faina.Punem intr-u bol fructele, ovazul, laptele, margarina, putina sare si faina cat cuprinde, trebuie sa obtinem un aluat dens, tare, pe care putem sa il intindem cu sucitorul.Infasuram aluatul in folie de bucatarie si il punem la frigider timp de 30 de minute.
Incingem cuptorul la 180C.Punem aluatul pe o suprafata curata si il intindem de o grosime de 2mm.Taiem aluatu cu o forma de biscuiti sau cu un pahar si ii punem intr-o tava pin care am pus hartie de copt. Coacem biscuitii timp de 15-20 de minute.Scoatem tava din cuptor si ii lasam 5 minute in tava, dupa ce s-au racit ii punem intr-o cutie. Mi-au iesit 65 de biscuiti!
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii