Este f simplu.
Se amesteca totul f bine, in afara de ovaz si apa. Dupa ce totul este bine amestecat se pun fulgii de ovaz si se amesteca si ei dar fara sa se striveasca prea tare.
Apa se adauga dupa aceea daca este nevoie,pt a lega ingredentele impreuna(daca este prea uscat aluatul).
Compozitia de pus in tava nu trebuie sa fie lichida.
Se pun in cuptor cu lingura pt 20 minute la 350F (180C) sau 325F daca cuptorul e f bun.
Copii ii adora.
Sunt deliciosi.
Pofta buna.
PS. uita-ti un articol despre proprietatile ovazului pt copii si adulti
http://diversificare.ro/alimente/2012/06/fulgi-de-ovaz-integral-cei-mai-nutritivi-dintre-cereale/
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii