1. Se curata si se taie cartofii in sferturi. Se ierb 12 minute pana cand se inmoaie. Se scurg si se lasa la racit timp de 5 minute.
2. Intre timp, se rade branza, avand grija la degete! Se curata si se toaca marunt patrunjelul si ceapa verde.
3. Se adauga 1 lingura de ulei in cratita si se caleste ceapa verde un minut, pana cand se inmoaie. Se adauga ceapa, branza si patrunjelul peste cartofi. Se paseaza amestecul cu furculita sau cu zdrobitorul de cartofi.
4. Se lasa la racit. Apoi, cu mana, se imparte amestecul in patru. Se formeaza mingiute din amestec si se turtesc.
5. Se incalzeste uleiul in cratita. Se prajesc mingiutele timp de 5 minute pe fiecare parte sau pana cand devin aurii.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii