Untul se mixeaza cu zaharul vanilia si sarea bine dupa se adauga si oul mai mixati inca 2-3 min apoi adaugati laptele si fainurile si praful de copt si incepeti sa framantati la mana o coca cit sa o puteti intinede pa masa de lucru sa lucrati cu ia.
Taiati patrate cu o rola zimtata daca aveti (eu nu am avut si am taiat cu cutit normal)si gauriti,eu am facut gauri cu un bat de frigaruie cu varfu dar daca voi aveti din aceia profesionista e si ai bine.
Ii dati la cuptorul bine incins avand grija sa nu se arda ca se coc foarte repede.
Va doresc pofta buna si va astept cu noi inpresi.
P.S mir la faina mia trebuit 500 si un pic asa ca daca vedeti ca mai e nevoie de faina mai adaugati o manuta.
Pofta buna va doresc!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii