Delicioase la cafea sau ceai, iau foarte putin timp de pregãtire, încercati:)
1) Porneste cuptorul la 180ºC si unge cu unt o foaie de hârtie vegetalã.
2) Bate untul cu zahãrul spumã, adaugã fãina,cacao, migdalele si amestecã bine sã iasã o pastã cremoasã.
3) Cu mâinile umede fã 16 bilute si pune-le peste hârtia unsã, lãsând spatiu între ele.
4) Presioneazã fecare bilutã cu o furculitã trecutã prin apã.
5) Dã la cuptor circa de 20 min, reci se pudreazã cu zahãr si cacao. Dacã faceti mai multe, se pot pãstra în cutie :)
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii