se amesteca untul cu faina , apooi daugati ouale si zaharul , un varf de sare dupa gust ,
asfel aluatul obtinut se baga in folie de impachetat la frigidet pentru 30 minute ,apio se intinde pe o planseta si se taie in diverse forme dupa preferinta , se prefatesc tavile cu hartie de copt.Se introduc la cuptorul incins la 190 grade pentru 20 -25 minute , sel sa la racit , ciocolata se topeste in baie de aburi
adaugam smantana
o lasam sa se receasca putin si bagam fursecul deja racit jumatate din el in ciocolata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii