Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale, sarea si amestecati. Adaugati faina, praful de copt si bicarbonatul. Framantati aluatul sa fie moale. Pregatiti o tava in care ati pus hartie de copt si formati biscuiti si puneti-i in tava. Coaceti la o temperatura de 175 grade,cca 20-30 minute. Daca aveti susan, puteti sa-i dati si prin susan insa inainte de a-i coace.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii