Zaharul se amesteca cu laptele si se incalzeste pana la punctul de fierbere.Se adauga orezul spalat in cateva ape si din momontul in care da in clocot,se fierbe la foc mic 15min.Se indeparteaza de pe foc si se adauga cateva picaturi de esenta de lamaie.Se lasa sa se raceasca putin.Se pregatesc 4 forme de briose mai mari.(daca sunt de silicon cu atat mai bine)Se pune ca baza un biscuite,un strat de orez,se preseaza cu alt biscuite,alt strat de orez,inca un biscuite si inca un strat de orez.Se preseaza usor orezul de la suprafata si se dau la frigider pentru 1,2 ore.Se intorc cu biscuitele de la baza in sus si se orneaza cu frisca.Se pregateste un pezmet din cei 5 bisciti ramasi,se amesteca cu un praf de scortisoara,si se serveste alaturi de orez.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii