Untul moale il amestecam cu indulcitorul si adaugam pe rand cate un ou , sarea, coaja razuita de lamaie ,macul ,parful de copt si faina . Faina nu o puneti pe toata o data ci numai jumate . Omogenizati si adaugati apoi restul de faina . Cantitatea de faina poate sa difere putin in functie de marimea oualor .
Aluatul il indindem cu sucitorul pe masa de lucru ,dar nu mai gros de 1-2 cm . Taiem cu forma dorita biscuitii si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 10-15 minute .
Pana se cos si racesc biscuitii pregatim ciocolata . Ciocolata o rupem bucati si o topim pe foc mic impreuna cu laptele . Cand este topita adaugam extrasul de vanilie si omogenizam .
Cand sunt reci biscuitii in impartim in jumate si cu ajutorul unui pos punem ciocolata calduta pe ei. Apoi unim cate doi .
Decoratii cum doriti .
Se pastreaza in cutii metalice .
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii