Batem albusurile cu zaharul pana se ingroasa apoi adaugam fulgii si mestecam cu lingura de sus in jos. Apoi le punem in frigider 30min. Dupa ce le-am scos punem in sacosa si facem forme de care doriti, dar daca nu aveti sacose se poate cu lingura de pus aluatul in tava facand rotunduri.Temperatura 180C 15min sau pana se fac de culoare aurie.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii