Batem ouale cu zaharul pana devin o crema pufoasa;
Separat topim ciocolata si untul impreuna in baie de aburi,adaugam ciocolata in compozitia de oua,incorporam faina cernuta cu praful de copt;
Compozitia obtinuta o lasam in frigider timp de 3 ore,dupa care formam bilute de marimea unei nuci,le dam prin zahar tos,si prin zahar farin,le asezam in tava pe hartie de copt si le dam la cuptor 170°C timp de 10 minute;
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii