Biscuiti cu ciocolata-Reteta Laura Adamache

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu ciocolata-Reteta Laura Adamache

Ingrediente

  • 225 ciocolata amara
  • 60g unt
  • 100g zahar
  • 2 oua
  • 225 g faina
  • vanilie
  • 1 lingura praf de copt
  • Pt tavalit zahar tos si zahar pudra

Mod de preparare

Batem ouale cu zaharul pana devin o crema pufoasa;

Separat topim ciocolata si untul impreuna in baie de aburi,adaugam ciocolata in compozitia de oua,incorporam faina cernuta cu praful de copt;

Compozitia obtinuta o lasam in frigider timp de 3 ore,dupa care formam bilute de marimea unei nuci,le dam prin zahar tos,si prin zahar farin,le asezam in tava pe hartie de copt si le dam la cuptor 170°C timp de 10 minute;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise