Lasati untul sa se inmoaie la temperatura camerei pentru citeva minunte. Cu un mixter bateti untul, zahărul, oul şi laptele, până când amestecul devine moale. Adaugati faina de griu si cea de porumb, praful de copt si amestecati cu viteză redusă; cerneti cacaua pentru a preveni formarea de boturi. Puneti hartie de cuptor in tava si incalziti cuptorul la 190°C. Cu aluatul obtinut intindeti-l ca pe o foaie groasa de 2 cm de si umpleti o formele de biscuiti (preferat ca formele de biscuiti sa fie rotunde sau sub forma de stea)apăsând uşor pealuatul pus deja in tava.
Coaceti timp de 10 minute, scoateti din cuptor şi lasati sa se raceasca, intindeti-i pe o farfurie, presarati cu zahar pudra colorat si garnisiti cu o cireasa în centrul fiecărui biscuite.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii