Biscuiti cu branzeturi si mix de seminte

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu branzeturi si mix de seminte

Ingrediente

  • 1 ou
  • 5 linguri smantana de tara
  • 100 gr branza de vaci
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • 3 linguri mix de seminte (contine seminte de dovleac, de floarea soarelui, de in si susan)
  • 10 linguri faina
  • 1 lingurita rasa sare

Mod de preparare

Intr-un bol mixam oul cu smantana.

Punem branza de vaci, amestecam bine, apoi parmezanul si cascavalul.

Adaugam semintele, fulgii de ovaz, sarea si le amestecam cu o lingura.

Punem faina, rand pe rand, amestecam cu lingura cat putem, apoi cu mana framantam pana obtinem un aluat omogen.

Presaram putina faina pe masa de lucru.

Rasturnam aluatul si cu sucitorul, intindem o foaie potrivit de groasa.

Taiem niste dreptunghiuri cu o rotita zimtata si le asezam intr-o tava tapeta cu hartie de copt. Strangem marginile, iar intindem o foaie, iar taiem cu rotita zimtata, tot asa pana terminam tot aluatul.

Biscuitii asezati in tava ii intepam cu ajutorul unei furculite.

Introducem biscuitii in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana devin aurii deasupra.

Cand sunt gata, ii scoatem din cuptor, ii lasam sa se raceasca, apoi ii pastram intr-o caserola.

Sa aveti pofta la rontait!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Dulciuri diverse

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa
Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise