Porniti cuptorul cu 10 minute inainte de a coace.
Ungeti cu putin ulei tava de copt. Frecati untul cu zaharul pudra pana cand se obtine o spuma fina.
Adaugati sarea, apoi treptat incorporati faina, amestecand bine de fiecare data. Impartiti aluatul in doua parti egale si incorporati cacaua intr-una din jumatati. Inveliti aluatul in folie de plastic, separat, si lasati-l sa se raceasca la frigider timp de 2 ore.
Impartiti fiecare bucata de aluat in 3 portii pe care le rulati si le aranjati, in 2 straturi, astfel incat sa alterneze culorile, lipindu-le intre ele cu albus. Inveliti aluatul in folie de plastic si il lasati din nou sa se raceasca la frigider timp de 1 ora.
Taiati aluatul in felii si coaceti aproximativ 10-15 minute in cuptorul preincalzit. Cand scoateti biscuitii din cuptor, lasati-i mai intai sa se raceasca putin.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii