Biscuiti Amaretti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti Amaretti

Ingrediente

  • • 340 gr migdale macinate
  • • 340 gr zahar pudra
  • • 30 ml lichior de migdale
  • • 4 albusuri

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.

2. Bate albusurile spuma intr-un bol mare.

3. Adauga in albusuri zaharul cu migdalele macinate si amesteca usor..Adauga lichiorul si amesteca pana ce obti o pasta moale.

4. Folosind o lingurita, aseaza mingiute mici pe o tava tapetata cu foaie de copt, la 2 cm distanta una de alta, caci ele se vor extinde.

5. Coace-le timp de 15 minute.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise