Se amesteca toate ingredientele(margarina se amesteca cu zaharul apoi se adauga ouale, coaja de la lamaie,esenta si faina amestecata cu praf de copt). Se framanta bine si va iesi un aluat elastic bun de modelat. Eu am folosit o forma (in genul formei de nuci), dar daca aveti forme la masina de tocat este si mai bine (vor iesi biscuitii spritati,biscuiti care puteti sa ii bagati in ciocolata la un capat), sau puteti intinde o foaie si sa ii taiati in diferite forme. Timpul este diferit de modul in care alegeti sa ii faceti, eu am sa scriu timpul in care i-am facut eu.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii