- Se pune uleiul de masline (jumate de pahar) in cratita si se lasa la foc mic pentru a nu se arde, se adauga usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute, se lasa la foc mic si se rumenesc un pic, dupa care se adauga coriandul verde bine tocat, si curcuma, pudra de coriandru, condimentel pentru biryani. Se lasa un pic sa se prajeasca dupa care se adauga bucatile pe pui, se prajesc cu cratita acoperita cu capacul cite 5 min pe fiecare parte, dupa care se scot bucatile de pui si se pun intr-o tava care o ungem cu putin ulei de maslime(folosim 2-3 linguri din acelasi ulei unde sa prajit puiul), si presuram citiva solzisori din ciapa gata taiata si putin chiper verde, punem tava cu pui in rola cca o ora.
- Adaugam ciapa taiata solzisori si chiperul verde, amestecau un pic si adaugam arezul, se sareaza dupa gust, punem apa numai cit sa acopere orezul acoperim cratita si lasam la foc foarte mic cca 20-30min.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii