se taie foarte marunt pieptul de pui in fidelute foarte subtiri, apoi se taie ceapa foarte marunt, patrunjelul deasemenea foarte marunt .Se amesteca toate aceste punind putina vegeta si piper.Cu mina umeda (apa rece) se fac bilute de marime medie, se lasa acestea deoparte pe un platou.
Deoparte se face un sos bechamel din 100g de un care se topeste la foc potrivit apoi se pun lingurile de faina pe rind amestecind ushor, cind acestea s au incorporat cu untul se pune laptele (cele 2 cani).Se amesteca in continuu fara oprire ushurel.Cind e ca o supa mai groasa incepem sa pune una cite una (fara a ne opri din mestecare ) bilutele de pui . apoi punem cubuletul de knoroo de pui si amestecam .Observati ca sosul se mai ingroasha putin pe parcursul fierberii bilutelor , bilutele sunt gata cind observati ca au devenit foarte albicioase.Inchideti focul acoperiti cu capac si lasati asha pina la servire.
NOTA: cind puneti bilutele sosul trebuie sa fie legat dar FOARTE SUBTIRE deoarece daca e gros pe parcursul fierberii bilutele va deveni prea gros !
Se poate minca cu cartofi nature ori penne aldente amestecate in prealabil cu unt si un praf de menta!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii