Macinam biscuitii si alunele la robot. Adaugam cacao si zaharul si amestecam. Punem apoi margarina topita si esenta de rom si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena si nu foarte moale. Luam cate putin din compozitie si punem in mijloc o visina (scoatem mai intai samburii si le lasam sa se scurga bine). Daca faceti bilutele pentru copii puteti pune visine din compot sau chiar visine proaspete sau congelate.
Modelam cu mana bilutele. Compozitia este putin sfaramicioasa caci margarina se intareste foarte repede insa modelandu-le se incalzeste de la caldura mainilor si se modeleaza foarte usor. Daca doriti puteti sa le dati prin cacao sau nuca de cocos. Eu le-am preferat simple. Le dam apoi la frigider cel putin 30 minute ca sa se intareasca. Pofta buna!
Retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu Retete.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii