Bilute cu nuci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un ou;
  • -250g faina
  • -nuci
  • -zahar
  • -zahar pudra

Mod de preparare

Se ia un castron in care se pune oul.Se amesteca si se aduga zaharul si faina.Nucile, dupa ce au fost tocate putin mai marunt, se aduga in compozitie.Compozitia trebuie sa fie tare astfel incat sa puteti lua din ea si sa o modelati .Se incinge tigaia cu ulei si se pun putine cate putine.La sfarsit se presara zahar pudra dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise