Bateti albusul de ou spuma.
Adaugati zaharul treptat si mixati in continuare pana albusurila devin lucioase, apoi adaugati nuca de cocos.
Se formeaza bilutele de marime potrivita si se acopera cu un strat de nuca de cocos apoi se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se pun la cuptor la 180C/gas mark 4 sau pana devin aurii.
POFTA BUNA!!!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii