Bile din somon la cuptor

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Bile din somon la cuptor

Ingrediente

  • 300 g somon proaspat
  • 1 ceapa calita
  • o felie de paine
  • un ou
  • sare, piper, cimbru
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Dau somonul pe robot, adaug celelalte ingrediente.Ceapa calita sa fie racita. Modelez bile (cu mana umezita in ulei), le asez in tava tapetata cu hartie de copt sau folie de aluminiu, dau la cuptor pentru 20 minute. Servim cu slata sau calde cu diverse garnituri (legume, cartofi, hrisca).Putem praji piftelele in ulei incins, dar nu sunt dietetice.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise