Se degreseaza carnea si se toaca cu un cutit forte bine ascutit (sau se trece de doua ori prin masina de tocat). Se toaca ceapa forte marunt(sau se da prin razatoarea mica). Se pune carnea intr-un castron mic (pentru a-i da forma) si se rastoarna pe o farfurie, dupa care se orneaza cu un galbenus crud. Se amesteca cu toate ingredientele, si putin sos worchestershire.
Se serveste pe paine prajita unsa cu unt.
Si obligatoriu cu un pahar de vin rosu.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii