Se bat bine albusurile cu un praf de sare pana ce devin tari.
Se adauga zaharul si se bate in continuare pana ce acesta se topeste. Cand e gata, compozitia nu va curge daca se intoarce vasul.
Se adauga apoi nucile, se amesteca bine.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se formeaza bezelele cu ajutorul unui sprit. Se pun la cuptorul incalzit si se tin cam 30 de minute la foc domol. Se stinge apoi focul si se mai tin in cuptor pana ce acesta se raceste.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii