Bezele cu nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 albusuri
  • - 300 gr zahar
  • - 1 praf sare
  • -3 linguri faina
  • - 200gr nuca macinata + 100 gr nuca tocata cu cutitul

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga putin cate putin zahar, batandu-se in continuare., pana la terminarea zaharului.Apoi se adauga praful de sare , faina -tot cate putin , si se amesteca incet prin invaluire.La final se adauga nuca macinata.

Intr-o tava acoperita cu hartie de copt se adauga cu lingura din compozitia preparata , nu inainte de a fi tavalita prin nuca tocata.

Se coc cam 20-25 min, in cuptorul incalzit in prealabil la 150 grade.

Cine doreste le poate garnisi cu ciocolata topita si/sau le poate uni 2 cate 2 cu crema( ganache-de exemplu)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise