Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare. Trebuie batute fără zahăr minim 5 minute, apoi se poate adăuga zahărul. Se adaugă 1-2 linguri de zahăr, se bate până se topeşte, apoi se adaugă alte 1-2 linguri şi aşa mai departe până terminăm de adăugat tot zahărul. La final se adaugă zahărul vanilat şi fulgii de cocos.
Într-o tavă tapetată cu hârtie şi unsă cu margarina se spriţează bezelele. Se coc la cuptor, la 100oC, cu uşa cuptorului puţin deschisă, timp de 90 de minute.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii