Mixati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zeama de lamaie
Cand albusurile incep sa se intareasca, adaugati zaharul, putin cate putin si mixati in continuare pana obtineti o spuma lucioasa si tare
La final, adaugati esenta de cafea, putin cate putin
Puneti bezeaua intr-un posh si spritati bezelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt
Coaceti bezelele la 140 grade pentru 30 de minute, apoi opriti focul si lasati usa cuptorului intredeschisa pana se racesc
Dezlipiti usor bezelele de pe hartia de copt
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii