Reteta de bezea petru decorul dulciurilor. Bezea la baie de abur pentru decorat prajituri, fursecuri, turta dulce.
Bat albusurile cu sarea si zeama de lamaie, adaug treptat zaharul si zaharul vanilat. Cand am obtinut o compozitie consistenta, dau vasul pe baie de abur si bat in continuare pana sa nu mai pot misca telul in compozitie.
Cat este fiebinte, asez peste prajitura, intind cu un cutit clatit in apa fierbinte, presar cu ciocolata rasa sau topita.
Pot folosi la glazat fursecuri sau turta dulce. Impart bezeaua in doua. Intr-una din compozitii adaug cacao. Intind pe jumatate din fursecuri bezea alba si pe cele ramase, bezea neagra. Dupa ce se intareste bezeaua, lipesc fursecurile cu o crema preferata. Astfel o parte a fursecului va fi alba si cealalta maro.
Incercati si voi reteta de bezea pentru decorul dulciurilor, este delicioasa, usor de facut si da un aspect frumos prajiturilor sau fursecurilor. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii