Zaharul se freaca impreuna cu mierea, apoi se adauga, pe rand, ouale batute, zeama si coaja rasa de lamaie, continuand frecarea timp de trei sferturi de ora. Se adauga, treptat, faina dupa care se presara si miezul de nuca pisat sau dat prin masina. Se omogenizeaza compozitia si se intinde intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptor, la foc moderat, pana se rumeneste putin, apoi se scoate si se taie in forma de betisoare.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii