Carnea o taiem felii, o batem putin cu ciocanul pina la grosimea de 5mm, o taiem fisii subtiri, o saram, piperam si o prajim amestecind intruna. Ceapa o taiem julien si o amestecam impreuna cu pasta de rosii. Faina o prajim in unt, adaugam smantana, ceapa cu pasta de rosii si lasam sa fiarba. Turnam sosul peste carne si lasam sa fiarba pina se gateste. Cind se serveste presaram cu marar tocat. Se servaste cu cartofi prajiti sau fierti.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii