Ardeii chiles anehos se inmoaie aproximativ 30 de minute in apa calda si apoi se indeparteaza samburii. In acest timp ceapa se taie in patru si usturoiul se injumatateste. Rosiile din cutie le bagam la blender si facem un pireu din ele. Se face un pireu din chiles anehos impreuna cu ceapa, usturoiul, rosiile, ardeii chili uscati si 4-5 linguri de apa in care s-au inmuiat ardeii.Carnea se taie in cuburi mari. Intr-o oala se pune uleiul la incins si se prajeste bine carnea. Se adauga apoi pireul, se amesteca, se sareaza si se adauga si mirodeniile.Carnea se lasa la foc domol in cuptor,pentru o ora si jumatate. Eventual se toarna inca putina apa calda,daca mai este nevoie si daca scade la cuptor, dar sosul nu trebuie sa fie prea subtire. Cu 10 minute inainte ca mancarea sa fie gata se adauga maslinele si migdalele. Este o mancare delicioasa si foarte condimentata.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii