Ingredientele pt blat se amesteca toate si se fac doua foi (se coc la foc mic pentru ca sunt bezea).
CREMA:
-10 galbenusuri se amesteca cu 10 linguri zahar, pe aburi;
-2 budinci vanilie se fierb in 500-750 ml lapte (mai putin decat scrie pe plic) + 4,5 linguri zahar;
Intr-un vas inalt se pune 250 grame margarina sau unt (un pachet + ¼ din altul) si se tot adauga incet cate o lingura din fiecare din cele doua creme de mai sus, dupa ce s-au racit, amestecand continuu cu mixerul.
Crema obtinuta, se imparte in doua: intr-o jumatate se pun 100 gr stafide, iar in cealalta 200 gr Nutella.
Intre cele doua foi se pune crema cu Nutella, iar sus cea de vanilie.
Peste aceasta din urma, se pune frisca.
Se tine la rece.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii