Intr-o tigaie adinca(eu folosesc wok)se pune uleiul;cind e fierbinte,se pune carnea;cind carnea e albicioasa,se pune piper;apoi se acopera tigaia si se lasa carnea sa se faca,in apa ei(care o lasa)la foc mic,amestecind din cind in cind.Dureaza cam o ora.Daca,in timpul acesta,carnea nu mai are apa,punem f.putina apa fierbinte;nu punem apa rece;apa rece face carnea tare;asa stiu de la mama.
Cind carnea e facuta,o lasam,putin, sa se prajeasca,fara capac,in uleiul din tigaie;dupa aceea punem ceapa taiata marunt(peste carne);cind si ceapa e calita,putin,punem usturoiul.Il prajim putin.
Punem apoi faina si mestecam bine;ingredientele din tigaie trebuie sa fie bine invelite de faina;se pune,apoi,mustarul,ciupercile,sarea si boiaua iute.Se amesteca;pe urma se pune apa;se amesteca si se fierbe totul,acoperit cca 15 minute.
Dupa aceea se pune frisca lichida,se potriveste de sare si condimente si se mai da in citeva clocote.Apoi,se stinge focul.
Se serveste fierbinte cu cartofi piure.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii