Săptămâna aceasta a început Postul Crăciunului, așa că m-am gândit să vă împărtășesc o rețetă delicioasă de post sau, de ce nu, pentru o cină ușoară de vineri.
Legumele le-am tăiat felii, apoi într-un pic de ulei de măsline am călit dovleceii, am adăugat ceapa verde, ardeiul şi usturoiul, ciupercile, pasta de gogoşari şi bulionul. Se lasă 10-15 minute să fiarbă (dacă scade prea mult sosul mai adăugaţi apă sau bulion).
Pastele fierte şi strecurate le-am turnat peste sos, le-am amestecat şi am pus sare, piper, oregano şi busuioc. Pentru un gust mai bun am pisat un căţel de usturoi.
Să aveți poftă bună!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii