Inmuiati gelatina in apa rece. Puneti in frigider 4 forme mici (de briose) ca sa se raceasca. Turnati intr-o cratita 150 ml de apa, puneti-o pe foc si cand incepe sa fiarba luati-o de pe foc, introduceti in ea legatura de menta, acoperiti-o cu un capac si lasati-o sa se infuzeze 10 minute.
Intre timp, radeti coaja de la 2 lamai si stoarceti-le pe toate 3. Filtrati infuzia de menta si adaugati coaja, zeama de lamaie si gelatina stoarsa. Puneti-o pe foc sa se incalzeasca usor pana ce se dizolva gelatina si lasati-o sa se raceasca. Frecati branza de vaci cu zaharul, incorporati-o in amestecul cu gelatina si umpleti cu ea cele 4 forme scoase din frigider si clatite cu apa rece. Tineti bavareza 4 ore la frigider si serviti-o rasturnata pe farfurii si ornata cu frunzulite de menta.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii