Ghimbirul se curata de coaja daca doriti, sau e necesar doar sa fie bine spalat. De la lamaie se foloseste doar sucul, dar daca doriti sa fie putin amarui puteti adauga si putina coaja. Ghimbirul se marunteste cu un cutit ceramic, dupa care se adauga impreuna cu toate ingredientele într-un blender, și se procesează până la omogenizare. Lichidul obținut se strecoară neaparat. Dacă conținutul este prea piperat la gust, se mai poate adăuga in completare apă si miere.
Se știe despre ghimbir că este un ajutor de nădejde in curățirea tractului intestinal cât și in curatirea sângelui și înbunătățirii circulației. Mai multe amanunte despre ghimbir, sau mai bine zis, o lista intreaga despre felul in care ne ajuta aceasta radacina miraculoasa, se pot gasi la site-ul meu, http://ligiapop.com/2010/06/25/ghimbirul-un-adevarat-cadou-dat-omului/
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii