Bautura naturala de fructe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva mica de felii de ananas (in suc natural)
  • 125 ml suc de mango (din cutie)
  • 2 fructe ale pasiunii coapte (cu cat coaja este mai incretita, cu atat fructul este mai copt!)
  • 250 ml apa minerala sau limonada
  • cateva cuburi de gheata si 4 felii de lamaie

Mod de preparare

1. Se deschide conserva de ananas.

2. Se taie in cuburi mari trei felii de ananas si se pun intr-un robot de bucatarie impreuna cu sucul din conserva. Se adauga sucul de mango.

3. Se taie fructul pasiunii in jumatate, se scot semintele si se amesteca in robotul de bucatarie pana cand formeaza o crema.

4. Se toarna in patru pahare pline cu cuburi de gheata, se umplu cu apa minerala sau limonada si se amesteca. Se decoreaza marginea paharului cu bucati de ananas si o felie de lamaie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise