Se spala stafidele si se toaca marunt;
Se pun la fiert in 5 litri de apa cca 6-7 minute,dupa care se ia apa de pe foc si se lasa la racit;
Dupa racire se strecoara lichidul,iar stafidele se trec prin sita;
In lichid se adauga zeama de lamaie si miere de albine,dupa gust,se amesteca bine,se pune lichidul in sticle si se pastreaza la rece;
Stafidele ramase pot fi adaugate intr-un iaurt,dupa ce au fost pasate.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii