Reteta de bautura cu Irish Cream, cafea si frisca. Bautura cu Irish Cream, cafea si frisca reteta simpla si delicioasa. Bauturi cu Irish Cream. Retete de bauturi.
Reteta de bautura cu Irish Cream, cafea si frisca am pregatit-o pentru sora mea. O bautura desert cu ceai negreu, Irish Cream (care mi se pare dulce, motiv pentru care nu am pus deloc zahăr la acest desert), cafea solubila, ornata cu frisca, mascarpone și decorata cu nucsoara. A iesit foarte aromata si buna.
Pui apa la fiert, când fierbe, o torni într-o ceșcuță, peste pliculețul de ceai negru cu aromă de lichior Irish Cream. Lași la infuzat 10 minute.
Încălzești laptele, cât să fie fierbinte, îl torni într-o ceșcuță, peste cafeaua solubilă. Ai grijă să torni de sus și în fir subțire, lucrul acesta va face laptele spumos, iar aroma cafelei, mai tare. Amesteci cu un blender de mână, pentru mai multă spumă.
Când băuturile sunt calde, nu fierbinți, le combini într-un pahar (cel în care urmează să servești desertul).
Umpli un poș cu frișca amestecată cu mascarpone, folosești duiul preferat. Eu am folosit un dui rusesc, pentru a obține un moțe de frișcă frumos. Apoi ornezi băutura, mișcând încheietura mâinii: stânga-dreapta, pentru a obține acele onduleuri (falduri).
Pudrezi cu nucșoară măcinată.
Servești băutura caldă.
Poftă Bună!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii